Myślę, że był to z Cesskiego Raju z niedzielnego pokazu warzenia, ale najlepjej jak potwierdzą to gwiazy TV
Piwo w TV
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
To był faktycznie Czeski Raj w zeszłą niedzielę Następne warzenie 26.IV: http://www.centrumpiwowarstwa.pl/usl..._warzenia_piwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
przed chwila widzialem reklame Łomzy w TVP2, swoja droga spoty piwne przed magazynem dla kibicow to dobry pomyslComment
-
-
Na Discovery właśnie leci "Brudna robota Petera Schmeichela". Najsłynniejszy duński golkiper, jak rozumiem ima się różnych przykrych zawodów, tym razem jest w browarze. Już się kończy, ale pewnie będą powtarzać.Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
31.05.2009, TVN, godz. 20.00
Emisja "Kilerów 2-óch". Film wygląda jak wielka, długaśna reklama "Piasta". Marka tego piwa pojawia się niemal w każdej scenie tej komedii Juliusza Machulskiego.
Z ciekawostek. W jednej z epizodycznych ról przewinął się tam ówczesny właściciel Browarów Dolnoślaskich, Ryszard Varisella.Comment
-
E-lementarz - TVP Polonia
premiera: czwartek, 4 czerwca 2009, 10:45
powtórka: piątek, 5 czerwca, 16:40
W poprzedni piątek załapałem się na ostatnią minutę programu, gdzie wspominano o stronach dla osób piekących w domu chleb. Pokazywano znaną większości stronę Mirabbelki. Na koniec wspomniano, że do domowego piwa najlepiej smakuje domowe piwo i pokazano fotki chyba jakiś przemysłowych pilsów. Być może w czwartek/piątek będzie coś o b.a. - trza sprawdzić...
Tu teoretycznie są archiwalne odcinki, ale mi to nie chula...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Właśnie w Galileo na TV4 skończyło się o uprawie "podstawowego składnika piwa" - chmieluWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment