Piwo w TV
Collapse
X
-
-
Powtarza mi codziennie moja luba:
dlaczego ty nie przypominasz mi Jakuba?
A ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz:
Niech żyje nam Jakub Wędrowycz. (x2)
Jakub Wędrowycz to wspaniały egzorcysta,
A jego bimber lepszy jest niż wódka czysta
A ty maszeruj .... etc.Comment
-
Dawno nie było żadnego programu o piwie w TV :/
Ale już 11 listopada o 22.00 na Discovery ... Dokument "Jak piwo uratowało świat "Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Właśnie w tej chwili trafiłem przypadkiem na Discovery Science na program "O co tu chodzi", gdzie mowa o piwie, rodzajach, produkcji itp, itdWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Last edited by MatPozMar; 2011-11-17, 11:35.Comment
-
Comment
-
This is the inaugural episode of Brewing TV. We get off to a rolling boil with Fulton Brewing Company -- four guys that made their garage hobby a larger-scale business.…
Ken Hunnemeder and Brad Chmielewski share there love of beer in the first episode of the freshly brewed Hop Cast. This week Ken and Brad review Goose Island's…
tutaj jeszcze seria brewing tv oraz hop castComment
-
Podróże Roberta Makłowicza - Tyrolski świat.
tvp polska telewizja publiczna tvp1 tvp2 tv hd kultura info polonia historia sport telewizji polskiej strony Strona główna
Przepis na tyrolską zupę piwną od 19:45.
Stary program, bo nakręcony w 2007, ale nie widzę, żeby ktoś wcześniej zamieścił do tego link w tym temacie.Comment
-
Dziś (niedziela) o 23.00 na Kuchni+ program Piwo od kuchni (odc. 3)
Link do opisu programu http://www.kuchnia.tv/program/full/piwo-od-kuchni_33076Zôpadny KaszëbaComment
-
Last edited by Ahumba; 2011-12-14, 09:50.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nawarzyli My Piwa
Nie wiedziałem za bardzo gdzie wrzucić ten film, gdyż pochodzi z serwisu YouTube. Zdecydowałem się jednak na ten wątek, gdyż więcej osób może się tu z nim zapoznać. Film promocyjny mini browaru w Szymbarku. Piwowar Michał Bania i jego pomocnik Tomasz Pietrukaniec oprowadzają po Kaszubskiej Koronie i pokazują etapy procesu produkcji piwa.
Nawarzyli My Piwa
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=IVpdGst9zaM
tutaj link , jak piwo uratowało światWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment