Nie pokazali prasa kłamie
Piwo w TV
Collapse
X
-
Wysłałem emaila do PR Planete dlaczego tej pozycji nie ma mimo zapowiedzi i dostałem wyczerpującą odpowiedz. Program został zdjęty z ramówki, ponieważ dystrybutor przysłał materiały w stanie nie nadającym się do emisji i w dodatku z dużym opóżnieniem. Materiały zostały odesłane i obecnie stacja czeka na reakcję dystrybutora. Jeśli dystrybutor dostarczy materiały w dobrym stanie technicznym, to stacja Planete pokaże ten program w najbliższych miesiącach.
Tak więc , to nie wina Planet, że program nie został puszczony na wizję. W liście pani z PR z Planet pisze też , że zmiana ramówki nie była też po ich myśli i spowodowała problemy, bo z winy dystrybutora trzeba było dokonać zmian w ostatniej chwili.
Tak wygląda PR w porządnej firmie W TVP to pewnie nawet meila by nie odebrali No chyba , że takiego o jakiejś wygranej na znaczną sumę , albo o przyznaniu nagrodyComment
-
Pokochaj Dobre Piwo
TV Planete przygotowywuje do emisji 24 półgodzinne odcinki amerykańskiego serialu telewizyjnego "Beer TV - Discovering the passion for great beer".
Licząc na to, że początek emisji nastąpi w najbliższych tygodniach, tę miłą wiadomość dedykuję Miłoszowi Fałatowi, synowi Ziemowita i Agaty, który wczoraj przyszedł na świat.
Miłosz, śladami zasłużonego dla piwowarstwa (zwłaszcza domowego) Ziemowita, zapewne kiedyś pokocha dobre piwo. A jeżeli nawet nie, to pozostaną mu jeszcze, eksponowane w serialu, śliczne panienki.O!Nanobrowar Domowy "PiwU"Comment
-
Akurat się pozbyłem karty satelitarnej do kompa na rzecz zewnętrznego tunera satelitarnego. Teraz to nie mam jak to nagrać. Ktoś może będzie to nagrywał w formie elektronicznej ? Potem to można wstawiać najlepiej do sieci torrent i wszyscy forumowicze, którzy nie mają dostępu do kanału Planete mogliby to sobie ściągać i oglądać. Ja to też chciałbym mieć dodatkowo po oglądnięciu w formie elektronicznej na CD czy DVD.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciadziś przeglądając program tv znalazłem taką oto pozycję: Historia piwem pisana - TV Puls - środa 23 lutego - godzina 22.50
A potem - co prawda nie o piwie - rewelacyjny film dokumetalny "El Misionero". Polecam.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciadziś przeglądając program tv znalazłem taką oto pozycję: Historia piwem pisana - TV Puls - środa 23 lutego - godzina 22.50MM961
4:-)Comment
-
Przyłączam się do gratulacji dla Agaty i Ziemowita, zdrowie Miłosza
Co do programu to był on o Tyskim Browarze, historia itp. Troszkę nie aktualny bo z 2002r. Krótko mówiąc nic szczególnego.
Miałem nadzieję, że będzie to jakiś cykliczny program, ale po zobaczeniu daty produkcji emocje opadły."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyPrzyłączam się do gratulacji dla Agaty i Ziemowita, zdrowie Miłosza
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyCo do programu to był on o Tyskim Browarze, historia itp. Troszkę nie aktualny bo z 2002r. Krótko mówiąc nic szczególnego.
Miałem nadzieję, że będzie to jakiś cykliczny program, ale po zobaczeniu daty produkcji emocje opadły.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
2 marca na TV Puls o 22.45 kolejny odcinek "Historii piwem pisanej" - tym razem Poznań.
W zasadzie z wątku Czesa o zbliżającym się cyklu w TV Planete rozwinął się ogólny temat "piwo w telewizji" - może to jakoś wydzielić albo zmienić nazwę wątku na bardziej ogólną ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendrasW zasadzie z wątku Czesa o zbliżającym się cyklu w TV Planete rozwinął się ogólny temat "piwo w telewizji" - może to jakoś wydzielić albo zmienić nazwę wątku na bardziej ogólną ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikZmysł naczelnicki podpowiada mi, że podobny temat już gdzieś się pojawił. Całkiem możliwe, że dotyczył programu, który miał być emitowany, a nie był...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment