Jak w temacie, za plebiscytem na piwo roku 2003 czas by zrobić kolejny plebiscyt na piwo roku 2004, czy w ogóle taki plebiscyt będzie czy raczej nie?
Plebiscyt 2004 - czy będzie?
Collapse
X
-
Plebiscyt 2004 - czy będzie?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak -
Też miałem zadać to pytanie, choć podejżewam, czto Art ma trochę poważniejsze zajęcia .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbapodejżewam
mhmmm, ja też
nikt nie mówi, żę teraz w tym momencie ale za tydzień, dwa miesiąc.....
poza tym gdyby był to mam taką małą propozycję aby w jakiś sposób nagrodzić browar za danego piwnego laureata za najlepszy produkt w danej kategorii, np jakś dyplom lub coś "a la w podobie", nie będzie to napewno dla nich nic aż tak znaczącego ale napewno miłego i sądzę, że napewno by to gdzieś wywiesiliGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Uważam podobnie jak becik.
Jest nas tu parę osób, a jak wiadomo coraz więcej browarów zaczyna się z nami liczyć. Może potraktują to jako zabawę, a może będzie to dla nich coś więcej. Oczywiście im więcej osób weźmie udział w Plebiscycie tym bardziej będziemy wirygodni."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Jestem zdecydowanie za. Mam już nawet swoich kandydatów.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikJak w temacie, za plebiscytem na piwo roku 2003 czas by zrobić kolejny plebiscyt na piwo roku 2004, czy w ogóle taki plebiscyt będzie czy raczej nie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nadawanie formalnych nagród w postaci pucharów czy dyplomów to naprawdę dobry pomysł - też na promocję browaru.bizLast edited by zythum; 2005-01-26, 08:32.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik...jakś dyplom lub coś... nic aż tak znaczącego ale napewno miłego i sądzę, że napewno by to gdzieś wywiesili"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960J. Piszę małym bo ten duży to niestety jest opanowany przez koncerny i konsumentów nie mających z Forum kontaktu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960... Piszę małym bo ten duży to niestety jest opanowany przez koncerny i konsumentów nie mających z Forum kontaktu.Comment
-
A czemu nie? W zeszłym roku wygrało Książęce z Lwówka przed Noteckim, wśród ciemnych Koźlak Ambera (choć wśród jasnych mocnych - Dębowe).
Nie wydaje mi się, aby w zeszłym roku nastąpiła radykalna zmiana preferencji Browarowiczów w stronę koncernowej masówki.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
W sobotę będę uczestniczyć we wręczaniu nagrody Piwo Roku przez Bractwo Piwne właśnie Książęcemu. Dodam, że Bractwo nie posiada własnego jury, a jedynie zlicza punkty i podsumowuje wszystkie piwne konkursy, które miały miejsce w Polsce w danym roku. Oznacza to, że Książęce zwyciężyło parę imprez.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyA czemu nie? W zeszłym roku wygrało Książęce z Lwówka przed Noteckim, wśród ciemnych Koźlak Ambera (choć wśród jasnych mocnych - Dębowe)BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74I a propos zwycięstwa Koźlaka w 2003 roku, Browar Amber był z tego bardzo dumny, przez dość długi czas informacja o wygranej w plebiscycie Browar.biz pojawiała się na internetowej stronie browaru.Last edited by robox; 2005-01-27, 00:18.Comment
-
Również czekam z niecierpliwością na ogłoszenie plebiscytu na piwo 2004 roku.
I jeśli w tym temacie można zgłaszać jakieś sugestie, to ze względu na wzbogacenie rynku o sporo nowych piw to proponowałbym zwiększenie możliwości głosowania do 5 kandydatów w kategorii piw jasnych, jasnych mocnych i ciemnych oraz 2 w kategorii piw specjalnych. Kategorię aromatyzowane można pozostawić przy pojedynczym wyborze. Co forum na to?Comment
Comment