Jak ostatni raz "tam" byłem, to nie dawali
przysmaki piwne
Collapse
X
-
Najświeższe (chyba, że już DZIŚ ktoś tam był?) doniesienia ze Spiża:
wprowadzili smalec w płynie...
Comment
-
-
i jak to sie prezenyuje?????Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Trochę się zlewa z chlebka....
Comment
-
-
wolę osobiście w postaci stałej ze skwareczkamiWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
1. Świeżutkie śledziki z patelni
w przytulnej smażalni koło przystani rybackiej w Sopocie...podawane z klasycznym Heweliuszem.
2. Wrocław: Cielęcina w sosie limonkowym w La Scali z zimnym Piastem.
3. Plener: grill z karkówki + rollbar z podłączonym kegiem piwa...
Prosit !Simon
Comment
-
-
i tak kontynuując niemiecki akcent dołączam się do toastu z Paulanerem Salvatorem!
Wasze zdroovko!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Bierzesz karkówkę, nóż - koniecznie ostry - i nadajesz karkówce kształt grilla. Tylko nie wiem, jak to się piecze.
Comment
-
-
nie wyobrażam sobie Marusio grilla z karkówki
możesz podać mi parę szczegułów technicznych np. jak wyciąć rożno????Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
To już Simona musisz zapytać....
Comment
-
-
o Krzyś zabłysnął inteligencją
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment