Oparta o sukces Piasta Super Premium witryna ruszyła kilka dni temu. Brakuje mi informacji o innych niż powyższy, produktach Piasta! Ogólnie pogodna strona. Zgodności w przeglądarkach ze względu na kilka "bajerów" nie sprawdzałem, tu już pozostawiam tobie pole do popisu. Twoje uwagi poniżej! (mam nadzieję że się pojawią...)
w sieci pojawił się nowy Piast
Collapse
X
-
w sieci pojawił się nowy Piast
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Art, nie pij tyle!!!
Nie zauważyłeś innych produktów poza super premium, a one tam są!!
-
-
dalem doopy, zaraz sprostuje, za dużo metylu...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No właśnie, trzymaj się lepiej sprawdzonych produktów
Comment
-
-
ufff, poprawione...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No już nie dziękuj.........
Comment
-
-
Andrewbrw napisał(a)
"na razie ze swej strony zapraszamy na piwo"......podoba mi się to
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Tak, tylko jak czytasz wciąż to samo od dwóch lat, to może się znudzić ... A napis sugeruje przecież jakieś zmiany na stronie www, a nie jej wieczyste zawieszenie.
Comment
-
-
Ona już jakby milczy, gdybyś nie zauważył
Comment
-
-
Działa już.
Piwo, browar, browarek, piwko, kufel, pokal, Wrocław, żużel, Piast, ratusz, rynek, Ostrów Tumski, Hala Ludowa, Breslau, Dolny Śląsk, silesia, tapety, Puchar Piasta, Zamek Książ, Książ, Browary carlsberg, piwo, Harnaś,piast,okocim,bosman,karmi, Zwiedzanie browarów, Carlsberg Browary, browar, chmiel, birofilistyka , podstawki , mocne, pełne, piana, fermentacja, browarnictwo, piwowarstwo, pszeniczne , osad , drożdże , piwowarskie, full, light, porter, historia, karmelowe, jęczmień, browarniany, słód, malt, chmielowa, piwna, bukiet smakowy, butelka , butelki ,chłodnia ,chmiel ,dojrzewanie słodu ,drożdże piwowarskie ,etykieta , browarniany, klarowanie piwa , pasteryzacja ,beczkowe , butelkowe , ciemne , jasne , lekkie, bezalkoholowe , słodowezupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment