to tak przy okazji, dzisiaj Browar nie działał bo jakies wafle ukradły kabel ze studzienek Tepsy i pół miasta nie miało łączności internetowej ((
ukradli kabel...
Collapse
X
-
ukradli kabel...
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
tak łatwo to się od Browaru nie wykręcisz!!!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
e no, to ty oczytany...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Krzysiu przyznaj sie z kim ukradłeś ten kabel???Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
A ja już się wczoraj przeraziłam, że to tylko ja nie mogę się tu włamać. Witam po weekendzie (dłuższym o poniedziałek, jeśli chodzi o Browar
Comment
-
-
Cześć
Tęskniłem za Wami !Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Takie stwierdzenie bez to prawie wyznanie!
Nie wiem, jak reszta, ale ja jestem wzruszona
Comment
-
-
te swiry znowu zwedzily kabel, to samo miejsce, ta sama godzina tyle ze tydzien pozniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No, proszę, a mnie wczoraj akurat w pracy nie było!
Zaraz zaraz - ale to nie ja, wiecie, ten kabel!!
Comment
-
Comment