Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celtyk87
Wyświetlenie odpowiedzi
Brak "Kmicica" na rynku
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celtyk87 Wyświetlenie odpowiedziPojawił sie też Bohun Mocny ale nie pisze kto go produkuje.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celtyk87 Wyświetlenie odpowiedzikod 5907506252306
....
RACIBÓRZ !!Last edited by Pendragon; 2009-10-29, 11:36.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ciekawe piłem z 1,5 roku temu Bohuna w butelkach starego tylu właśnie z Raciborza co prawda był przeterminowany i smakował okropnie a ten ma nowe butelki dobry smak ale nie pisze producenta. Poczęstowałem nim mojego ojca który zna smak prawdziwego Bohuna i mówił że ten to podróbka smak całkiem odmienny od oryginału z Częstochowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziI tu będzie niespodzianka to....
....
RACIBÓRZ !!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA po czym wnosisz?
590 7506 25230 6 - 7506 to kod Raciborza.
Przykłady innych piw od nich to (bez ostatniej cyfry kontrolnej):
7506 25207 (Bizon)
7506 25234 (Champion Śląski puszka)
7506 25233 (Jubileuszowe)
Comment
-
Comment