Witam.
Nie za bardzo potrafię znaleść tej informacji na necie więc postanowiłem zapytać się na tym forum. Jestem studentem inżynierii chemicznej i potrzebuję paru danych do swojego projektu a mianowicie ciepła właściwego drożdży (roztworu podawanego do tankofermentatorów) oraz samej brzeczki piwnej. Najlepiej w postaci funkcji w zakresie temperatur od 0 do 20 stopni celcjusza. Jednakże jakiekolwiek dane, nawet orientacyjne bardzo mnie zadowolą . Z góry dziękuję
Nie za bardzo potrafię znaleść tej informacji na necie więc postanowiłem zapytać się na tym forum. Jestem studentem inżynierii chemicznej i potrzebuję paru danych do swojego projektu a mianowicie ciepła właściwego drożdży (roztworu podawanego do tankofermentatorów) oraz samej brzeczki piwnej. Najlepiej w postaci funkcji w zakresie temperatur od 0 do 20 stopni celcjusza. Jednakże jakiekolwiek dane, nawet orientacyjne bardzo mnie zadowolą . Z góry dziękuję
Comment