Jak to jest możliwe, że małe browary znikają, plajtują, bo nie mają składów podatkowych, a w Warszawie jst knajpa, która produkuje i sprzedaje swoje piwo? Czy oni nie muszą płacić akcyzy?
Czy browar może obecnie działać bez składu podatkowego?
Collapse
X
-
Cześć, mam prośbę: tytułuj tematy w sposób czytelny - co to znaczy bro? Będzie łatwiej to potem znaleźć w wyszukiwarce, z której zapewne też będziesz korzystał poszukując choćby zaleceń co do domowego warzenia
Pomyśl o innych, którzy się tu kiedyś zalogują i będą czegoś szukali
Po drugie: a gdzież to w Warszawie jest browar restauracyjny - zdaje się, że jeden zamknęli, a drugi ma dopiero powstać? Czyżbym była nie na bieżąco?
P.S. I wypełnij profil (trzeba kliknąć na gościa z brodą u góry strony)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dorianSorry za błędy. Nie jestem całkiem na bierząco, ale miałem na myśli Somę.
Jak poczytasz forum, to się zaktualizujesz, więc najlepiej najpierw poczytaj, a potem zadawaj pytania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter_1000Może więc mała prośba do Arta aby nadał tematowi cywilizowany wygląd ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dorianJak to jest możliwe, że małe browary znikają, plajtują, bo nie mają składów podatkowych, a w Warszawie jst knajpa, która produkuje i sprzedaje swoje piwo? Czy oni nie muszą płacić akcyzy?
Postudiuj sobie akty prawne wtedy będziesz wiedział wszystko.
Podpowiem, że cała rzecz to zawieszenie akcyzy w czasie produkcji.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment