Co tu się dzieje....

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• slawekkazek
    Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952
    slawekkazek
    Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
    2023-06-14, 18:48
  • Studentka98
    Dleczego pijemy piwo? Badanie do pracy licencjackiej
    Studentka98
    Witam,
    jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat branży piwowarskiej. Chciałabym prosić Was, miłośników piwa, o wypełnienie krótkiej ankiety o zaspokajanych przez piwo potrzebach i jego substytutach. Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź.
    https://docs.google.com/forms/...
    2020-04-16, 15:03
  • Shamsh77
    Shukam pracy
    Shamsh77
    Witam szanowni Koledzy, chciałbym zapytać o informacje o ofertach pracy związanych z taką naszą pasją jak piwowarstwo, robienie kwasów chlebowych i tp. Jestem z Mińska, dlatego przeprowadzka do innych miast dla mnie nie jest problemem. Jestem polakiem i z tego powodu nie mam potrzeby uzyskiwania...
    2018-02-01, 08:31
  • heckler
    Czechy, Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
    heckler
    Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
    Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
    ...
    2023-05-16, 14:37
  • kurek93
    Pszenica z błędami.
    kurek93
    Witam.
    Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.
    • słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
    • słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
    • słód Weyermann®
    ...
    2023-01-13, 10:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X