ale chyba ani obecny Kasztelan nie jest średnim browarem
Dalej jest średnim i do "wielkiej ósemki" jeszcze nie dołączył.
Co do koszykówki, to oprócz banerów, reklamy na spodenkach Anwilu, to gracze tego klubu używali ręczników (nie barmańskich ) Kasztelana.
Browar Staropolski sponsorował grupę kolarską która nosiła nazwę MIKOMAX-BROWAR STAROPOLSKI obecnie Knauf Team i chyba jeszcze jakąś żeńską drużynę koszykówki której nazwy nie pamiętam.
Dalej jest średnim i do "wielkiej ósemki" jeszcze nie dołączył.
Co do koszykówki, to oprócz banerów, reklamy na spodenkach Anwilu, to gracze tego klubu używali ręczników (nie barmańskich ) Kasztelana.
Wczoraj były widoczne podczas transmisji z meczu Trefl-Anwil-też się śmiałem ,że te ręczniki z napisem Kasztelan nie są barmańskimi
V-ce Mistrz Polski i obecny lider rozgrywek w koszykówce kobiet Wisła Can-Pack Kraków jest sponsorowana przez wyżej wspomnianą firmę czyli producenta opakowań aluminiowych dla przemysły spożywczego m. in. kapsli do piwa. Natomiast podczas meczów w/w drużyny na reklamach wokół boiska reklamuje się Strzelec.
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Browar Racibórz wypuszcza na rynek piwo Odra, którego sprzedaż ma wspomóc klub Odra Wodzisław Śląski. Kilka dni temu odbyła się jego prezentacja, ale w sklepach go jeszcze nie widziałem, więc nie mam pojęcia cóż za parametry posiada (w podtekście: co to za piwo pod zmienioną nazwą...).
Natomiast firma Royal Unibrew podpisała umowę sponsorską z Rybnickim Klubem Motorowym. Nieoficjalnie mówi się, że jej wartość oscyluje w granicach 80-100 tys. złotych za sezon 2006.
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Brok, a dokładniej Kanclerz dalej sponsoruje koszykarzy ze Słupska, reklama widoczna na koszulkach i banerach podczas dzisiejszego meczu Czarni Energa Słupsk- Polpak Świecie.
Comment