Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Piwo z kończącym się terminem.
Collapse
X
-
Ten temat wraca jak bumerang. Dlatego będę złośliwy i nie powiem nic na temat. Pisałem jakiś czas temu, i jak ktoś będzie chciał to to znajdzie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_1987Byłem niesamowicie smaczny.
A poważnie - to piwo było chyba jeszcze bardziej przeterminowane niż mówisz - jego gwarancja upłynęła chyba w październiku, a przetrzymane tyle zostało u mnie celowo - i warto było.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
A u mnie w osiedlowym sklepiku cena idzie w dół przed końcem terminu ważności piwa i w piątek nabyłem Carlsberga w puszce za 2 zł z terminem do 0 1.03.05BryłasComment
-
Dwa tygodnie temu odmówiono mi w Katowicach w sklepiku na Ligonia sprzedaży przeterminowanego "Racibora". Nie wiem, czy dobrze zrobiono, nie mniej niepocieszony pozostaję do dziś."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Przechowuję w spiżarni niewielką kolekcję piw "minionych". Ostatnio wparował do mnie tato ze znajomym i - ku mojej zgrozie - wytrąbili buteleczkę piwa łańcuckiego. Kto pamięta, kiedy zamknięto ten browar, będzie wiedział, kiedy minął termin przydatności. Dodam, że obaj panowie są mocno po 80-ce. Piwko im podobno smakowało. Pozostawieni na "kwarantannie" nie wykazali nijakich skutków ubocznych.Comment
-
Ja miałem okazję zakupic Krajana Premium przeterminowanego o ok. 2 tygodnie. Kupując go nie przyglądałem sie dacie ważności. Zapłaciłem za niego ok. 1,70zł. O tym iż jest przeterminowany dowiedziałem się podczas konsumpcji. Smakował podobnie do curry. Wyczuwalne tez były w nim jakies zioła. Wszystko to miało miejsce w marcu. Ze 3 dni temu udałem się tam ponownie z chęcią zakupu tegoż to Krajana dla e-prezesa. Patrze na datę ważności i własnym oczom nie wierzę. Data przydatności do spożycia kończyła się w połowie marca Wychodzi na to że piwo to stało czały czas na wystawie od momentu gdy zakupiłem je poraz pierwszy. Dopiero gdy zwróciłem uwagę sprzedawcy piwo znikneło.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Ja kiedyś w liceum (z 5 lat temu) całą noc piłem z kumplami jak sie okazało na drugi dzień (przy wyrzucaniu puszek ) przeterminowane o ponad miesiąc Okocim Mocne. Alkohol jest na tyle dobrym konserwantem, że po przeterminowanym Mocnym nic nikomu nie było
...no morze kac z ranaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaPrzedwczoraj piłam Kryształa ważnego do ósmego marca. Smak miał normalny i, co najważniejsze, nie było żadnych skutków ubocznych.Comment
Comment