Polski piwosz... charakterystyka

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • etman
    Piwowar nr 51
    etman
    Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

    Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
    2024-12-10, 18:48
  • Shedao
    Witnica, Konopnickiej 1, Browar Witnica
    Shedao
    Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.

    Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
    2024-02-19, 14:47
  • bastion
    Ukraina, Kałusz, Płoszcza Hieroiv 28, Pub Pid Jasenami.
    bastion
    Na Ukrainie jest wiele miejscowości których historię można opisać na wielu stronnicach, natomiast po przeróżnych zawirowaniach najczęściej wojennych w dzisiejszych czasach nie mają zbyt wiele do zaoferowania turystom.
    Takim miastem jest Kałusz. Chociaż akurat turysta piwny chętnie...
    2023-02-04, 21:00
  • dadek
    Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
    dadek
    Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
    2022-10-02, 22:04
  • dadek
    Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
    dadek
    Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
    2022-01-15, 03:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X