Doszły mnie głosy, że KP leje już kolejną mutację Redd'sa. Tym razem po flopie malinowego Redd'sa Reda próbują z piwem o smaku CZARNEJ PORZECZKI (?!) o nazwie SANDY.
Piwo o smaku czarnej porzeczki z Kompanii
Collapse
X
-
Świat stanął na krawędzi Co chwilę pojawia się jakaś nowa mieszanka piwa z kompotem, a do tego dziś czytałem w "rzepie", że wkróce trafi na rynek adresowana do młodzieży wersja whisky o mocy 6% (słownie: sześć procent - nie opuściłem żadnej cyferki), łagodniejszym smaku, jaśniejszym kolorze i w nowocześnie zaprojektowanej butelce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika madziarDoszły mnie głosy, że KP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piecyk_gazowyA ja bym sie napil takie piwa porzeczkowego pod warunkiem z bedze wazone z porzeczek wraz z pozostalym skladnikami piwa a nie dodaniu chemi.chickkiller :)
Comment
-
-
Z tymi dodatkami do piwa wiąże się też dorzucanie sterty chemii. Nie wiem czy tak jest w przypadku wszystkich piw "owocowych", ale na tak dwóch kontrach widziałem oprócz takich składniki jak chmiel, słód, woda,"jakiś dodatek owocowy", drugie tyle w stylu stabilizator, wzmacniacz itp.
Ja takich produktów nie kupuję, nawet jakby miałby być w miarę smaczne. To trochę przypomina fast food w stylu mcdonalds i granie na odczuciach smakowych porcją chemii dorzucaną do małowartościowego surowca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szinetniezły dowcim z tym Dębowym - hahahahaha
Comment
-
Comment