W związku ze słuszną reprymendą naszego Admina nt. zmiany tematu (choć powinien się już był do tego dawno przyzwyczaić )oznajmiam, że nasz Pociąg dzisiaj rusza z tej stacji. Moja pierwsza stacja nazywała się Piwa Zamknięte a teraz planuję długi przejazd przez mało interesujące miejscowości jak Kawa Poranna, Śniadanie... mało interesujące, bo pociąg się Praca nazywa... eh, czemu te weekendy zawsze za krótkie?
Pociag do Piwa
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Jest taka stacja w Lubachowie (na trasie Świdnica - Jedlina Zdr.), gdzie zasiada sie bardzo przyjemnie. Piekna zabytkowa drewniana wiata z 1904 r., blisko do "Paprotki" (patrz - rowery), pociągi nie jeżdzą już od wielu lat. Po prostu sielanka.
-
-
Pociąg dziś strasznie opóźnieony... to chyba po długiej jeździe w weekend
Comment
-
-
Oj , jazda była. I faktycznie dość długa.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Proszę Państwa, Pociąg dziś w ogóle nie ruszył. Pewnie czekał na konduktora Maryhha który, jak już wiemy, też jest po długiej, weekendowej jeździe
Ja znów wysiadam. Do jutra.
Comment
-
-
ja wsiadłem jak już wszyscy wysiedzli
ale jutro będęWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
a ja czasem będę od teraz SOKistą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
na szczęście SOKiści buszują po peronach a nie w pociąguWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
żebys się nie zdziwił, hehe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
OK. To ja dziś wsiadam od razu do Warsu.
Comment
-
-
no to powiem krótko
poszliWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Na trasie z Wrocławia do Katowic jest taki stały sprzedawca z Tyskim za 5 zł i jeszcze innym piwem niewiadomej marki za 4 zł.
Niby drogo ale gość stosuje szeroką game zniżek np. 3 piwa za 12 zł lub taniej dla wojska, dla studentów, dla nieletnich, itp...
To jest zawsze wyjście jeśli przed podróżą nie kupi się piwa.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment