PODRÓŻNY! A ZWŁASZCA PODRÓŻNA !
UWAGA NA TŁOK W POCIĄGU!
Za moich studenckich czasów tłok w pociagu z Gliwic do Katowic
był taki, że gdyby nie znajoma konduktorka, panna Jola,
to nie byłoby gdzie palca włożyć.
Zdrowie panny Joli
StaryKocur
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Slavoy na Mistrza Konwersacji!!!
hehehe,
widzieliście jak zgrabnie podtrzymuje rozmowy, choćby nawet upadły rok temu??
tak sobie od niechcenia kontynuuje cosik z 10.04.2001
Muszę ze skruchą przyznać, że mimo tego, że jestem z reguły strasznie do przodu, nigdy nie nauczyłam się samotnie obalać piwka w pociągu. Jednak jestem też przecież kobietą elegancką
Ale już w ekipie picie mi nie przeszkadza. Obłuda jakaś, czy co?
slavoy napisal/a
Oj Krzysiu. Ty taki doświadczony w pertraktacjach i nie potrafiłeś poprosić pani w Warsie o piwko z pod lady? (Które swoją drogą jest i tak morderczo drogie. Ostatnio 6zł za Dojlidy
A może doświadczony Krzysiu zaopatrzył się był we własnym zakresie?
Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
Na terenie byłej cukrowni "Żnin" powstaje kompleks hotelowo-gastronomiczno-rekreacyjny Cukrownia Żnin Park Industrialny. Powstał już hotel, browar, kręgielnia. Ma jeszcze być aquapark, kino...
Browar wkomponowano w halę wachlarzową kolejki wąskotorowej gdzie znajduje się...
Comment