"Siwy" z Defektu Muzgo byl tak rozmowny, ze zapominal o piciu, co dalo mu srednia jednego piwa na godzine - tez rekord.
Rekord picia piwa na czas
Collapse
X
-
Rekordy w szybkości picia piwa
Wiem że sporo z was jak nie wszyscy to smakosze piwa i możecie je sączyć godzinami ale niektórzy może próbowali się zmierzyć z czasem. Ja napewno i to nie raz. Mój rekord w wypiciu jednego piwa z butelki (bez nalewania do szklanki) wynosi coś pomiędzy 15 a 16 sekund. Chociaż ostatnio wypadłem z formy. Tak więc może ktoś z was mieżył się z czasem i poda tutaj swój czas, a może zna ktoś z was jakiś rekord w piciu piwa na czas np. w Polsce lub rekord guinnesa. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi no i pozdrawiam.
Comment
-
-
Tu znajdziesz kilka słów o tym: http://www.browar.biz/forum/showthre...ord+piciu+piwaBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Ktoś mierzył czas na giełdzie w Białej ?
Przyznam szczerze, że sam byłem pod wielkim wrażeniem jak szybko udało mi się pochłonąć całą szklanicę.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalAktualny rekord w piciu piwa należy do niejakiego Hannibala, który ponoć opróżnia szklanki z piwem z prędkością światła.bla bla bla
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberKtoś mierzył czas na giełdzie w Białej ? [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mój kolega z klasy twierdzi że umie wypić piwo z puszki w ciągu 5 sekund, choć jeszcze mi tego nie prezentował. Twierdzi że robiąc dziurę w spodzie puszki, a potem ją otwierając piwo spłynie samo do gardła w zadziwiającym czasie. Ile w tym prawdy nie wiem.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAMój kolega z klasy twierdzi że umie wypić piwo z puszki w ciągu 5 sekund, choć jeszcze mi tego nie prezentował. Twierdzi że robiąc dziurę w spodzie puszki, a potem ją otwierając piwo spłynie samo do gardła w zadziwiającym czasie. Ile w tym prawdy nie wiem.
No, chyba ze Twoj kolega ma jakas inna, skuteczniejsza metode z ta puszka
Comment
-
-
dla ludzi "bez przełyku" 0,5 l złocistego trunku to żaden rekord....„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
A oto wspominany w tym wątku Steve Petrosino.
Jest naprawdę szybki, choć ten kufelek do dużych nie należy
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
A ten jegomość ma bardzo ciekawą technikę
Comment
-
Comment