Rekord picia piwa na czas

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Qbasmuggy
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.06
    • 82

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA
    Mój kolega z klasy twierdzi że umie wypić piwo z puszki w ciągu 5 sekund, choć jeszcze mi tego nie prezentował. Twierdzi że robiąc dziurę w spodzie puszki, a potem ją otwierając piwo spłynie samo do gardła w zadziwiającym czasie. Ile w tym prawdy nie wiem.
    to tzw. shotgun, robisz dziurę na obcznej ściane puszki, przykłądzasz do ust, otwierasz zawleczke u góry i piwo z dużym ciśnieniem wlatuje ci do gardła, nie polecam jak ktoś chce sie podelektowac trunkiem

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Biały, Kawowa Pokusa
      e-prezes
      4,5 % alk. (pewnie z racji laktozy gęstości nie podali). Termin do 20.04.2025

Akurat za milk stoutami nie przepadam i pewnie dlatego nie będę obiektywny. Stouty wszelakie jednak lubię i co jakiś czas do milka wracam.

Już po nalaniu piana znika do zera, nagazowanie minimalne...
      2025-02-12, 16:35
    • dadek
      Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
      dadek
      To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
      2022-09-08, 03:08
    • darekd
      De Struise, Rio Reserva
      darekd
      Znany kraftowiec z Flandrii Zachodniej, zaczęli warzyć od pocz. XXI w. jako kontraktowiec, od 2010 mają własny browar w budynku starej szkoły w miejscowości Oostvleteren, niedaleko granicy z Francją. https://struise.com/

Uwarzone w roku 2012 przy współpracy japońskiego piwowara Ryohei...
      2023-01-06, 18:19
    • nonFelix
      2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
      nonFelix
      Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
      2021-09-23, 20:47
    • bastion
      Słowacja, Handlova, Kremnicka 12, Pivovar Banik.
      bastion
      Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
      Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
      2023-01-18, 23:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...