Amerykanin, co na pikniku , gdzie wszyscy pokazują , że się dobrze bawią i "coolersko" spędzają wolny czas, do tego dostając za darmo piwo w obliczu kamer powie , że pije niedobre piwo ? Niemożliwe To musiałby być np Polak
Ja też miałem okazję oglądać ten odcinek i poza fajnym pomysłem na samochód dostrzegłem to że, dla Jessiego piwko jest jedynie napojem alkoholowym którym można się "zmotać", wyglądało to tak jakby nie widział różnicy między różnymi gatunkami i markami.
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment