Ale nadal nie dyskutujesz tj. nie odpowiadasz na pytania i nie komentujesz odpowiedzi innych, ucinasz tylko krótkimi zdaniami, które nie wnoszą nic do tematu, a dodatkowo poprzez literówki i interpunkcje Twoje wypowiedzi są niezrozumiałe (wręcz bęłkotliwe). Jeśli wynika to z twojego zdenerwowania i zacietrzewienia w dyskusji to przepraszam - ale dalej nic nie rozumiem.
Brok-Strzelec - ze strony internetowej.
Collapse
X
-
-
Pokręciło was? To jest temat o fikcji jaką funduje nam Strzelec, a nie o trwałości piwa nie lub tak pasteryzowanego i filtrowanego lub nie! Wrzućcie na luz, albo przenieście się do nowego wątku. A może ART to zrobi?*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************
Comment
-
-
Jakbyś nie zauważył, to już wrzuciliśmy sobie na luz godzinę i 20 minut temu
Comment
-
-
Problemy z niefiltrowanym:
Trwałość: jest podatne na zakwaszenie, a sprzyjają temu m.in. złe warunki przechowywania: dostęp promieni słonecznych, wysoka temperatura...Niestety, nie zawsze dystrybutorzy czy detaliści przechowują piwo w godziwych warunkach i to jest największy problem.
Ekonomia: zanieczyszczenie monobloku ( zakażenie ) i wysokie koszty czyszczenia, przy znacznie mniejszym rozlewie ( wysoki koszt jednostkowy ).Simon
Comment
-
Comment