Ale nadal nie dyskutujesz tj. nie odpowiadasz na pytania i nie komentujesz odpowiedzi innych, ucinasz tylko krótkimi zdaniami, które nie wnoszą nic do tematu, a dodatkowo poprzez literówki i interpunkcje Twoje wypowiedzi są niezrozumiałe (wręcz bęłkotliwe). Jeśli wynika to z twojego zdenerwowania i zacietrzewienia w dyskusji to przepraszam - ale dalej nic nie rozumiem.
Brok-Strzelec - ze strony internetowej.
Collapse
X
-
-
Jakbyś nie zauważył, to już wrzuciliśmy sobie na luz godzinę i 20 minut temuComment
-
Problemy z niefiltrowanym:
Trwałość: jest podatne na zakwaszenie, a sprzyjają temu m.in. złe warunki przechowywania: dostęp promieni słonecznych, wysoka temperatura...Niestety, nie zawsze dystrybutorzy czy detaliści przechowują piwo w godziwych warunkach i to jest największy problem.
Ekonomia: zanieczyszczenie monobloku ( zakażenie ) i wysokie koszty czyszczenia, przy znacznie mniejszym rozlewie ( wysoki koszt jednostkowy ).SimonComment
Related Topics
Collapse
-
Nie wiadomo, co w 2021 roku wykombimuje corona wirus przy poparciu polityków, a więc nie wiadomo, czy ten temat ma sens, ale ..........
Podaję terminy, które mam nadzieję będą wykorzystane.
- 2021.01.02 - WOLNY TERMIN
- 2021.01.09 - WOLNY TERMIN
- 2021.01.16 - WOLNY...-
Channel: Festiwale piwne
2020-11-02, 16:08 -
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
-
-
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...-
-
-
Czy piwo niepasteryzowane i niefiltrowane może być przechowywane poza lodówką?
Nie mam na myśli długiego leżakowania a powiedzmy tydzień przetrzymywania w szafie.-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Dzień Dobry, przy okazji podróży nad Bałtyk wstąpiłem do wspaniałej Piwiarni Bumerang i uwierzyłem ich filmikowi https://m.facebook.com/1000247900828...1851821296454/ i żałuję.
Lubiłem...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-08-01, 17:25 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment