Brok-Strzelec - ze strony internetowej.

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbysia
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.09
    • 907

    #46
    Ale nadal nie dyskutujesz tj. nie odpowiadasz na pytania i nie komentujesz odpowiedzi innych, ucinasz tylko krótkimi zdaniami, które nie wnoszą nic do tematu, a dodatkowo poprzez literówki i interpunkcje Twoje wypowiedzi są niezrozumiałe (wręcz bęłkotliwe). Jeśli wynika to z twojego zdenerwowania i zacietrzewienia w dyskusji to przepraszam - ale dalej nic nie rozumiem.
    fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

    Comment

    • iommi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.07
      • 1522

      #47
      Pokręciło was? To jest temat o fikcji jaką funduje nam Strzelec, a nie o trwałości piwa nie lub tak pasteryzowanego i filtrowanego lub nie! Wrzućcie na luz, albo przenieście się do nowego wątku. A może ART to zrobi?
      *****************************

      Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

      *****************************

      Comment

      • Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

        #48
        Jakbyś nie zauważył, to już wrzuciliśmy sobie na luz godzinę i 20 minut temu
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

        www.wrowar.com.pl



        Comment

        • Simon
          † 1964-2008 Piwosz w Raju
          • 2001.02
          • 993

          #49
          Problemy z niefiltrowanym:
          Trwałość: jest podatne na zakwaszenie, a sprzyjają temu m.in. złe warunki przechowywania: dostęp promieni słonecznych, wysoka temperatura...Niestety, nie zawsze dystrybutorzy czy detaliści przechowują piwo w godziwych warunkach i to jest największy problem.
          Ekonomia: zanieczyszczenie monobloku ( zakażenie ) i wysokie koszty czyszczenia, przy znacznie mniejszym rozlewie ( wysoki koszt jednostkowy ).
          Simon

          Comment

          Przetwarzanie...
          X