Zaproszenie przyjęte. Odezwę się, jak już się uporam z pisaniem (czyli wkrótce).
Krótka ankieta - czyli prośba o pomoc dla studenta!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AxelZaproszenie przyjęte. Odezwę się, jak już się uporam z pisaniem (czyli wkrótce).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąGałęzi chyba jeszcze nie poruszył (niestety)Last edited by Shlangbaum; 2005-04-11, 12:23.Comment
-
Już za kilka dni opublikuję wyniki ankiety, ale zanim to zrobię chciałbym Was jeszcze troszkę ponudzić. Mam prośbę do wszystkich, którzy jeszcze nie mają dość wszystkich ankiet, sond itp. Przygotowałem jeszcze jedną (króciutką, 5 pytań TAK/NIE) ankietkę uzupełniającą do poprzedniej, o następującej treści:
Czy zrezygnował(a)byś z kupowania swojego ulubionego piwa, gdyby:
1) Zmienił się jego smak (na taki, który mniej Ci odpowiada)
2) Wzrosła jego cena (o 20-30 gr)
3) Zmienił się browar, który je produkuje (smak i cena bez zmian)
4) Produkujący je browar zmienił właściciela (inna firma, ten sam browar)
5) Zmieniła się nazwa piwa (smak i cena bez zmian)
Ankieta jest pod adresem:
Cena domeny: 8000 PLN (do negocjacji). Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Dzięki jeszcze raz za pomoc.Comment
-
Ja zagłosowałam tylko na smak, reszta niby nie ma znaczenia, ale tylko teoretycznie Bo nie wierzę, że piwo produkowane gdzie indziej moze miec taki sam smak. Z rynku lokalnego chocby Piast od kiedy nie jest robiony we Wrocławiu jest inny - oczywiście nie wykluczam, że to tylko autosugestia...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa zagłosowałam tylko na smak, reszta niby nie ma znaczenia, ale tylko teoretycznie Bo nie wierzę, że piwo produkowane gdzie indziej moze miec taki sam smak(...)MM961
4:-)Comment
-
Jeśli piwo jest koncernowe, pozbawione smaku, robione np. na wodzie destylowanej z dodatkiem standardowej pasty mineralnej - to zmiana browaru (miejsca produkcji) nie musi zmienić jego smaku.
Ale taki wyrób nie może być moim ulubionym piwem.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Zagłosowałem - oczywiście zmiana browaru warzącego dane piwo, to zmiana smaku. Zastanawiałbym się jedynie nad zmianą właściciela - wszystko zależy od tego, co ten nowy właściciel zamierzałby w takim browarze robić. A co potrafią robić nowi właściciele browarów w Polsce, dobrze wiemy ...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerZastanawiałbym się jedynie nad zmianą właściciela - wszystko zależy od tego, co ten nowy właściciel zamierzałby w takim browarze robić. A co potrafią robić nowi właściciele browarów w Polsce, dobrze wiemy ...Comment
Comment