Wkurzyłem się!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Michal2018
    Ankieta na temat piwowarstwa
    Michal2018
    Cześć.

Z góry przepraszam, jeśli to złe miejsce na ten temat i proszę moderatorów o ewentualne przekierowanie.

Do meritum przechodząc.

Jeśli chcielibyście pomóc i poświecić 5 minut na wypełnienie ankiety, to byłbym bardzo...
    2018-12-05, 20:32
  • etman
    Warzenie bez kompromisów, Randy Mosher (wydanie polskie)
    etman
    Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.

Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.

Zawiera polski dodatek...
    2025-01-03, 00:43
  • heckler
    Czechy, Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
    heckler
    ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
    2024-12-30, 08:20
  • Randi
    Browary na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
    Randi
    Witam,

Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
    Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
    2024-02-21, 16:12
  • darekd
    Celestial Beerworks, Jerzy
    darekd
    Browar z Dallas w Teksasie.

Piwo opisane jako "A fine polish Lager"

5% alk.
    Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka

Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...
    2025-02-05, 02:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X