Na stronie browaru w Lwówku Śląskim już umieszczono fotografie z giełdy w Świebodzicach.
Giełda w Świebodzicach - zdjęcia
Collapse
X
-
Zupełnie miłe dziewczątkoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
I prawie równie miły, nasz pan vice prezes. . W galerii przewija się dosyć często.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jezuuu! Skąd oni wytrzasnęli typa, który robił te zdjęcia?!? Ciemniejsze to one już chyba być nie mogły. W dodatku niektóre są nieostre. Ten flesz odbijający się wszędzie.... Fachura nie ma co... profeszynalfotoserwis
A i jeszcze jedno:
Nie załapałem się na żadne
Choć może to i dobrze...Dick Laurent is dead.Comment
-
Na giełdzie były dwie dziewczyny, które naprzemiennie cykały fotosy cyfrowym aparatem.
Mimo tego, że nie wyglądają najlepiej (zdjęcia, dziewczyny są fajne ) to i tak bardzo dobrze że sponsor coś takiego jak pamiątkowe zdjęcia w sieci zorganizował. Zawsze jakaś pamiątka.
Tylko że reklama (wizytówki, koszulki) powinny być bardziej dyskretne.Comment
-
A ja zdjęcia od Slavoya już dostałam, są zaje.... ten tego, no
Zdjęcia na stronie Lwówka - klasyka nudy, rozziewałam się uuaaaa...Comment
-
Do wszystkich którzy chcieli zdjęcia!
Wymienię teraz listę osób, które chciały ode mnie zdjątka. Wymienię po to żeby być pewnym że wszyscy chcący je dostali lub dostaną (wszyskie już poszły - ostatnia, do Kamyczka, dziś). Jeśli prosiłeś/aś o zdjątka, a nie ma Cię na liście, to sorry wielkie, mea culpa, biję się w pierś (mam bałagan w poczcie), wal jak najszybciej na PW!. Jeśli nie chciałeś/aś, a chcesz, to również (pod warunkiem obecności w owym czasie i miejscach)
-Marusia
-Yemiołka
-Kamyczek77
-Art
-Zythum
-Krzysiu
-Radegast
-Albeertos
-Misiekk
-Profesor
-Maryhh
Na razie wiem że płyty dostali Marusia, Zythum i Profesor. Resztę proszę o potwierdzenie dotarcia w/w.
PS
Przyjrzycie się zdjątku 1039. BYLIŚMY FILMOWANI!! Trza dorwać delikwenta! Chcę to zobaczyć!Dick Laurent is dead.Comment
Comment