Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
ergie - dopisz sobie przy nicku PROROK - bo na tym się chyba skończy nowa inicjatywa...
A przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zareagowali i odpisali do mnie na PW deklarując chęć współpracy.
[QUOTE=kalifat]Marusia, nie to żebym był jakimś malkontentem i wprowadzał w ogólną radość zamieszanie, ale ...
Wcześniej pisałaś coś w stylu, "że koncepcja już właściwie jest", "że odbiorca docelowy już dawno ustalony", "że wydawca jest", "że kalkulacja zrobiona". Ty chcesz tylko jakieś pomysły.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
W tym temacie prosze forumowiczów o ciekawe pomysly na zawartość, szczegołami technicznymi sie zainteresuje kto inny[/OUOTE]
No ale teraz czytam, że "chłopaki" (wygląda na bliższą znajomość, bo inaczej spodziwałbym się tu "wydawcy"), dopiero zabierają się za pracę.
Bo jak inaczej mam rozumieć, że "mają zrobić rozeznanie rynkowe wśród zwykłych pijaczy piwa" oraz Twoje "popytam gdzieniegdzie ile browary mogłyby zasponsorować".
Hmm, wcześniej wyglądało na to, że decyzja była na tak, a teraz "podejmiemy decyzję, czy jest sens, czy nie"
Kalifat, jeśli już chcesz mnie punktować, to cytuj mnie dokladnie, a nie "mniej więcej". Nigdzie nie pisałam, że kalkulacja jest zrobiona, tylko zadałam pytanie "a skąd wniosek, że kalkulacja nie była przeprowadzona" - co sobie z tego wysnułeś, to Twoja sprawa
Koncepcję to miałam - ja - wstępną i mam ją dalej, tylko po spotkaniu okazało się, że nasze pomysły niekoniecznie są zbiezne. Nie wiem, co w tym widzisz takiego dziwnego, przecież pisalam wyraźnie, że to póki co tylko POMYSŁ, czyli faza wstępna projektu. Bardzo się cieszę, że jesteś taki rozczarowany, bo rozumiem, ze projekt zapadł Ci w serce
P.S. Wydawcy to znajomi, a co, myslałeś, że się zgłosił do mnie Playboy z prośba o opracowanie koncepcji na pismo o piwie?
P.S. Wydawcy to znajomi, a co, myslałeś, że się zgłosił do mnie Playboy z prośba o opracowanie koncepcji na pismo o piwie?
A'propos playboya - wydaje mi się, że pismo powinno mieć charakter zbliżony bardziej do CKM'u niż playboja. Myślę, że wtedy ma szanse dotrzeć do szerszej grupy klientów (pijaczy piwa). Wydaje mi się, że tak naprawdę początkowo powinnaś jasno określić grupę docelową i dopiero wtedy dobierać odpowiednie pomysły na zawartość pisma. Inne sprawy zainteresują osoby czytające playboya, a inne np. CKM.
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Tytuły:
PIWO WOKÓŁ NAS
CO W PIWIE PISZCZY
VADEMECUM PIWOSZA
MOJE PIWO
TYLKO PIWO
TERAZ PIWO (te dwa ostatnie tytuły to mutacje nazw pewnego pisma muzycznego)
PIWO i TY
PIWNE TO i OWO
No dobra dosyć tych wypocin
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-04-13, 10:37.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment