czyli będzie to taki Browar.biz w okrojonej formie i na papierze
Piwny miesięcznik?
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Dziś idę (właściwie to zaraz) na spotkanie, sama jestem ciekawa, czy ci ludzie mają jakąś konkretna koncepcję Spisałam sobie Wasze pomysły i jutro dam znać, co i jak
Comment
-
-
Czekamy z niecierpliwościąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikPomysł spali na panewce tak samo jak i dawny wątek "Piszemy własną książkę". Duzo zrywów, chęci, pomysłów, a na koniec cisza.
"Piszemy własną KNIGĘ" jakoś doczekało się realizacji.
A z miesięcznikiem ....... jestem za, a w szczególności za wsparciem PIVARII
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaA z miesięcznikiem ....... jestem za, a w szczególności za wsparciem PIVARII
Comment
-
-
No i albo pomysł nie wypalił, albo obradują nad nim do dzisiaj, albo Marusia po spotkaniu nie może wrócić do siebie bo mimo obietnicy nie dała nam znać jaki był wynik spotkaniaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMusisz sobie jednak zdawać sprawę, że PIVARIA nie stanie się czasopismem dla masowego odbiorcy. I bardzo dobrze.
Wierzę natomiast - a nawet jestem święcie o tym przekonany, że już niedługo PIVARIA zmieni swoje oblicze...
Chętnych do współpracy zapraszam na PW - otwieram łamy dla wszystkich: warących, marudzących, klubbujacych, podróżujących i Bóg raczy wiedzieć jakich tam jeszcze
Comment
-
-
Nie mam teraz czasu się dziś rozpisywać, napiszę wieczorkiem, jak rozmowa poszła w zeszłym tygodniu
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaBecik, Ty jak zwykle mnie wkurzasz.......
"Piszemy własną KNIGĘ" jakoś doczekało się realizacji.(...)
Powiadasz że doczekało się? A mogę prosić o jakieś bliższe szczegóły? No chyba, że jest to tajemnica handlowa.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Trzeba się zgodzić z Krzysiem. Na cholewkę takie pismo. Nie ma takiego odbiorcy, który kupił by takie pismo dla gawiedzi. A Ci co są bardziej zainteresowani czerpią wiadomości z internetu lub z tych biroczasopism, które już się ukazują. Interesu się na tym nie zrobi. Lepiej faktycznie pisać do CKM lub MAXIM. Choć jestem zdania, że prawdziwi faceci to tacy, co nie czytają tych badziewi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNo i na starcie masz przerąbane.
Comment
-
-
Ża - byś się wstydził - post na temat
Tak naprawdę, to czy jest sens robienia takiego pisma może zweryfikować tylko rynek, czyli ktoś musiałby mieć trochę (nawet trochę dużo) wolnej gotówki, do której nie byłby wcale przywiązany i mógł ją poświęcić na wydawanie pisma i reklamę jego, wcale niekoniecznie będąc pewnym ewentualnych przyszłych zysków...Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-04-11, 14:56.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment