Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria
Piwny miesięcznik?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTrzeba się zgodzić z Krzysiem. Na cholewkę takie pismo. Nie ma takiego odbiorcy, który kupił by takie pismo dla gawiedzi. A Ci co są bardziej zainteresowani czerpią wiadomości z internetu lub z tych biroczasopism, które już się ukazują. Interesu się na tym nie zrobi. Lepiej faktycznie pisać do CKM lub MAXIM. Choć jestem zdania, że prawdziwi faceci to tacy, co nie czytają tych badziewi.
Tiaaaaa prawdziwa meńszczyzna to taka meńszczyzna co dwu literek do kupy skleić nie potrafiLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie mam teraz czasu się dziś rozpisywać, napiszę wieczorkiem, jak rozmowa poszła w zeszłym tygodniuGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A się najpierw pije nalewki z rodzicami, a potem piwo z kolegą, co mi robi elektrykę w kuchni
Co do rozmów: w tym tygodniu szykuję chłopakom zręb takiego pisma na podstawie w dużej części mojej wiedzy z browar.biz, za zgodą Arta, oczywiście. Oni maja z tym zrobić rozeznanie rynkowe wśród zwykłych pijaczy piwa, bo ja takich nie znam, ja się popytam gdzieniegdzie ile browary mogłyby zasponsorować takie pismo i podejmiemy decyzję, czy jest sens, czy nie.
Chłopaki chcą zrobić pismo o jakości (mówie teraz o papierze i zdjęciach) Playboya, co o tyle utrudnia sytuację, ze nie może to już byc totalna dyskoteka jak np. "Na żywo", tylko trza się bardziej wysilić z zawartością
Comment
-
-
Jedno zdjęcie z etykietą, a kolejne już bez etykiet...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Hehe, całkiem ciekawa mysl A jakieś inne pomysły na nazwy? Zapraszam do zabawy
Comment
-
-
"PIWO"
Musiałem wziąć w cudzysłów, bo post czteroznakowy jest niedopuszczalny...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCo do rozmów: w tym tygodniu szykuję chłopakom zręb takiego pisma na podstawie w dużej części mojej wiedzy z browar.biz, za zgodą Arta, oczywiście. Oni maja z tym zrobić rozeznanie rynkowe wśród zwykłych pijaczy piwa, bo ja takich nie znam, ja się popytam gdzieniegdzie ile browary mogłyby zasponsorować takie pismo i podejmiemy decyzję, czy jest sens, czy nie.
Chłopaki chcą zrobić pismo o jakości (mówie teraz o papierze i zdjęciach) Playboya, co o tyle utrudnia sytuację, ze nie może to już byc totalna dyskoteka jak np. "Na żywo", tylko trza się bardziej wysilić z zawartością
Wcześniej pisałaś coś w stylu, "że koncepcja już właściwie jest", "że odbiorca docelowy już dawno ustalony", "że wydawca jest", "że kalkulacja zrobiona". Ty chcesz tylko jakieś pomysły.
[QUOTE=Marusia]W tym temacie prosze forumowiczów o ciekawe pomysly na zawartość, szczegołami technicznymi sie zainteresuje kto inny[/OUOTE]
No ale teraz czytam, że "chłopaki" (wygląda na bliższą znajomość, bo inaczej spodziwałbym się tu "wydawcy"), dopiero zabierają się za pracę.
Bo jak inaczej mam rozumieć, że "mają zrobić rozeznanie rynkowe wśród zwykłych pijaczy piwa" oraz Twoje "popytam gdzieniegdzie ile browary mogłyby zasponsorować".
Hmm, wcześniej wyglądało na to, że decyzja była na tak, a teraz "podejmiemy decyzję, czy jest sens, czy nie"
A co do tytułu to proponuję
"CHODŹMY NA PIWO", "O PIWIE słów kilka",
"POZNAJ PIWO", "POZNAJ SWOJE PIWO",
"PIWO, PIWKO, PIWECZKO",
"PIwwwOSZ",
"ZAJEFAJNE ПVO"bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat(,,,) A co do tytułu to proponuję (...)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment