Nowy spot Palma w TV

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Al. Jerozolimskie 4, Pizza Pod Palmą
    Warzywo
    Obok Emerald Irish Pub, niedaleko dworca Warszawa Powiśle od jakiegoś czasu mieści się pizzeria Pod Palmą. Jak smakuje pizza nie wiem ale wybór piwka z beczki jest niezły a z butelki wręcz dobry. Są piwa czeskie, klasyczne ale tez rzemieślnicze.
    Pinta miesiąca stycznia w miarę dobrej...
    2020-02-03, 10:25
  • jacekwerner
    Szklarska Poręba, 1 Maja 23 SPOT
    jacekwerner
    SPOT ( w rozwinięciu burger/coffee/beer ) to lokal działający od 2,5 roku, lecz dopiero w tym sezonie wprowadził kraftową piwną ofertę (jedyne takie miejsce w Szklarskiej).
    Na dwóch rotacyjnych kranach polskie rzemiosło ( podczas moich odwiedzin : Cogito - Dolina Bobru / PanIPAni - Trzech...
    2019-08-29, 12:49
  • kaczka116
    Cztery Ściany, Palma
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-08-18, 19:47
  • darekd
    Devil's Canyon [High Water], Blind Spot
    darekd
    High Water to z tego co wiem kontraktowiec. Na ich stronie piszą o sobie "company" i dużo tam jakiś korpo tekstów i przechwałek, zero zdjęć obiektu.

Na ratebeerze wyczytałem, że to piwo uwarzyli w browarze Devil's Canyon (California).

Piwo zaliczyli do...
    2017-06-17, 21:49
  • dadek
    Czechy, Nošovice 238, Pivovar Radegast
    dadek
    Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
    2023-11-09, 20:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...