Czytam forum i w różnych miejscach pojawiają się posty dotyczące składu piwa pojawiające się na etykietach.
A właściwie ich brak
I tu nasuwa się kilka spraw (z racji tego, że podnosi mi to poziom kwasów nie zachowam kolejnosci):
1. Jak możemy oceniać piwa nie wiedząc z czego jest robione?
2. Dlaczego nie ma podanego składu procentowego różnych dodatków? (łączy się to z 1.)
3. Byle mięso mielone posiada swój skład np.: 49 % soii (to dla Żą ) bo chyba tak stanowi PRAWO więc "... komu oni to tłumaczą, koniowi pan to tłumacz, koniowi..."*
*rozmowa z Tele 2 "krąży" na internecie
A właściwie ich brak
I tu nasuwa się kilka spraw (z racji tego, że podnosi mi to poziom kwasów nie zachowam kolejnosci):
1. Jak możemy oceniać piwa nie wiedząc z czego jest robione?
2. Dlaczego nie ma podanego składu procentowego różnych dodatków? (łączy się to z 1.)
3. Byle mięso mielone posiada swój skład np.: 49 % soii (to dla Żą ) bo chyba tak stanowi PRAWO więc "... komu oni to tłumaczą, koniowi pan to tłumacz, koniowi..."*
*rozmowa z Tele 2 "krąży" na internecie
Comment