Marusia, było by Ci weselej gdybyś przyprowadził jakieś koleżanki.
Polski piwosz jako szowinista
Collapse
X
-
Przesala to Krzysiu. Dobrze, że mnie wczoraj w lokali niskiej kategorii do mycia kufli nie wysłał
Chłopy do garów! (jak się zmieszczą )
Comment
-
-
Jak ktoś duzo przesala to może sobie przepieprzyć. To tyle o przyprawach.Chociaż w zasadzie sól to nie przyprawa.
Marusia- może faktycznie powinnaś zaprosić na forum jakieś inne smakoszki.
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Cos się pomyśli, ale będzie ciężko. Bo to musi być smakoszka z dostępem do inetrnetu.
A co, już wam nie wystarczam
Comment
-
-
Drugiej takiej smakoszki jak TY to i tak nie znajdziemy. Ale przewaga nie byłaby tak miażdżąca.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
To że ciągle to powtarzasz ma podłoże psychologiczne i prawdopodobnie oznacza że podswiadomie czujesz się zmiażdżona.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Sensor, ja Ci powiem tak jak kiedyś kanarowi w tramwaju (który uporczywie twierdził, że mam przy sobie dokumenty): "jakby pan był psychologiem, to by pan w tramwaju nie pracował"
Nie jestem piwem, proszę mnie nie analizować
Comment
-
-
Piwo z psychologią jest nerozerwalnie związane. Pomijam wszystkie czynniki marketingowe.
Kilka lat temu powstała bardzo ciekawa praca - "Wpływ czynników psychofizycznych na sensoryczną ocenę piwa".
Tak więc psychologia jest wszędzie.
Comment
-
-
A tekst z kanarem - rewelacja !Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
No cóż, taka już jestem, ładna, inteligentna i dowcipna. I skromna
Comment
-
-
Zgadzam się że jesteś inteligentna i dowcipna, skromność pominę a ładność to musiałbym sam ocenic. Taki już jestem , nie uwierzę dopóki nie zobaczę.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
Właściwie jako damska szowinistyczna równouprawniona świnia "ładna" powinnam ominąć, albo umieścić na końcu. Cóż, też ulegam stereotypom. A wszak nie uroda się liczy (na szczęście, bo nie taki ze mnie znowu cud )
Comment
-
-
Już się nie wycofasz. Podczas wizyty we Wrocławiu bedę szukał ( dobrze że na forum nie ma Czechów) inteligentnej, dowcipnej i ładnej Marusi.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
Comment