Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Nowe miejsce dla małych browarów.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam. Że jestem miłośnikiem piwa to wiecie z samego faktu, że jestem tutaj. A tak to jestem trochę pismakiem a trochę detepowcem i zajmuje się, poza pisaniem głupot do kobiecego magazynu, zbieraniem informacji i opisywaniem lokalnych specjałów kulinarnych powstających w gospodarstwach ekologicznych...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Firma Carlsberg Polska poszukuje energicznych, przedsiębiorczych osób, które uwielbiają piwo i znają się na nim
a jednocześnie wiedzą co to e-commerce i często kupują coś przez internet.
Szczegóły oferty na pracuj.pl, tutaj. -
styl: saison
alk. 3,5%
Coraz częściej o browarze Cloudwater mówi się w UK jako o objawieniu roku 2015. Przyczyniły się do tego m.in. rewelacyjne opinie, jakie zebrał browar ostatnio podczas znanego festiwalu "Indy Beer Man Con" w Manchester (jeden z najbardziej...-
Channel: Anglia
2015-11-11, 11:32 -
-
Przeglądany przeze mnie ostatnio raport Grupy Żywiec za rok 2013 (pewnie większości z Was znany) nasunął mi kilka pytań.
Tutaj link do szczególnie ciekawych informacji m.in. na temat zużycia słodu i chmielu w poszczególnych zakładach Grupy:
http://www.odpowiedzialnie.pl/pl/36...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
styl: saison
alk. 6,3%
Ubiegły rok 2014 upłynął w brytyjskim crafcie pod znakiem piwa saison. Nowe wypusty APA czy IPA nie budzą już takich emocji, a powstające jak grzyby po deszczu małe browary rzemieślnicze skwapliwie sięgają po nowości. Tym bardziej, że saison...-
Channel: Anglia
2015-04-20, 16:48 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment