Patentem to może być plastikowy kapsel od oleju, taki sam, jaki pod koniec 1983 r stosował Piastowski na swoje piwo.
Nowe Karmi [Poema di Caffe]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuPatentem to może być plastikowy kapsel od oleju....Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikRzepakowego oleju?
A tak swoją drogą to Karmi swoją kampanią reklamową, która sugerowała, że Karmi jest piwem skierowanym do kobiet wiele swego czasu straciła. Wielu facetów, którzy popijali sobie Karmi zrezygnowało z niego, skoro kierowano je do kobiet.
Nie zmienia to faktu, że Karmi jest na naszym rynku liderem wśród piw/napojów karmelowych i nowe oblicze z dodatkiem kawy tworzy nową niszę na tym rynku i prawdopodobnie może się "przyjąć". Ciekaw jestem smaku...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MatrixWczoraj kupiłem nowew karmi a co najważniejsze z nowym kapslem a etykieta ta samaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikRzepakowego oleju?
Miałem jakiegoś wybitnego farta trafiać takie piwo w Feniksie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fat_fireJest dobre ale nie bardzo dobre , z tego wynika ,że browar szuka jakiejś drogi ale nadal błądzi.
A tak na poważnie - wierzycie , że to będzie smak kawy? czy raczej substancji smakowej E-cośtam o aromacie identycznym z naturalnym?
Comment
-
-
No i widziałem. Butelka biała, bez zwrotna o pojemności 0,4lit.(dziwna, troche podobna do pepsi a trochę jak by z jakiegoś soku), etykieta nowa (nie taka jak na starym co nie którzy sugerowali0, kapsel też nowy. Tylko nie dane mi było pokosztować.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNo i widziałem. Butelka biała, bez zwrotna o pojemności 0,4lit.(dziwna, troche podobna do pepsi a trochę jak by z jakiegoś soku)
A co to za nowa efemeryda. CP kupiło jakąś hutę szkła czy co?
Jakoś nie nęci mnie ochota na picie "piwa" z przezroczystej butelki. To jakoś tak dziwnie. Ale skoro PET-y się przyjęły to i to ma szansę.
Na szczęście nie pijam tych karmelowych wymysłów, więc nie będę miał dylematu "jasnego szkła".bla bla bla
Comment
-
-
Ja uważam,ze jako nowość i ciekawostkę trzeba spróbować.Co oczywiście nie oznacza,że trzeba sie tym zapijać.Ot tak dla spróbowania.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment