Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
Nowe Karmi [Poema di Caffe]
Collapse
X
-
Jest też na rynku od niedawna "stare" Karmi w nowej butelce 0.4l (takiej jak "Poema di cafe"). To pisałam ja Katarzyna o!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZa to poznikały małe puszki 0,25l z tym trunkiem.Comment
-
Od dłuższego czasu nie widziałem Karmi w puszce, więc może się szykuje jakaś nowa edycja obu wersji smakowych w puszkach ? Ma ktoś może jakieś informacje na ten temat ?
Przyznaje rację, że przydałaby się jednak raczej nieco większa pojemność , chociaż 0,33.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaDzisiaj dowiedziałem się, że jeszcze w tym miesiącu Carlsberg Polska wprowadza na rynek napój słodowy Karmi z dodatkiem kawy...
Też w butelkach nie zwrotnych 0,4 lit.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakA w tym miesiącu wprowadzają Karmi o nowych dwóch smakach. Herbacianym i kokosowo jakimś tam.
Też w butelkach nie zwrotnych 0,4 lit.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakA w tym miesiącu wprowadzają Karmi o nowych dwóch smakach. Herbacianym i kokosowo jakimś tam.
Też w butelkach nie zwrotnych 0,4 lit.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Też w butelkach nie zwrotnych 0,4 lit.Comment
-
A narzekamy, że polski rynek jest jednolity i brakuje ciekawych piwComment
-
Comment