To powoli przypomina dyskusję polonistów. Albo polonisty z uczniem. Ludzie są czujni. Wyłapują każdy nawet najdrobniejszy błąd. I zaraz pojawia się FCJP
Ostatnio widziałem świetną reklamę Mocnego Dębowego. Dwóch gości chodzi pomiędzy toczącymi się beczkami z piwem. A druga wyśmienita to reklama Carlsberga - z gwizdającymi butelkami. (bardzo fajna melodia tylko nie mogę skojarzyć co to jest - może ktoś wie?)
A jeszcze przy okazji: nie wiem czy tu tak wolno robić, ale w końcu to dotyczny reklam z piwem:
pod adresem www.piwo.ate.pl/reklamy.htm jest całkiem pokaźny zbiór telewizyjnych reklam z piwem.
bardzo mi sie podobaja reklamy z nowej serii Lecha: "nawet nie draśniety" hehe fajna reklama . Natomias zaczynaja juz nudzic reklamy piwka w scenerii górskiej.
W ostatnim telewizyjnym dodatku do Gazety Wyborczej, w stałym dziale "Fabryka Opakowań Szklanych", tym razem o reklamach piwa. Za ciekawe uznano reklamy Heinekena (Londy, Sydney, New York), Carlsberga (gra na flaszkach), Tychy (Dębowe Mocne z beczkami).Kryształ.
Skorupę przyznano Warce Strong (fotoreporter), Okocim (archeolodzy) i Lech (nie draśnięte).
Comment