Witam! Mam takie konkretne pytanie: Jakie piwo produkuje się obecnie w Jędrzejowie? Browar ten należy do spółki ale mi chodzi o produkty konkretnie z Jędrzejowa. LIczę na Waszą pomoc!
Jędrzejów - piwa
Collapse
X
-
Na pewno Strzelec Jasne Pełne,Porter,Rybnicki full.Nie wiem czy jest jeszcze warzony Herman Miller.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
no cóż obecnie są tam piwa które BYŁY i SĄ warzone.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
żeby na pierwszym planie widniały piwa obecnie warzone a gdzieś poniżej/obok odpowiednio oznaczone piwa które już dokonały żywota.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumI co kiszot ??
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kotmonikaWitam! Mam takie konkretne pytanie: Jakie piwo produkuje się obecnie w Jędrzejowie?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment