Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
Wczoraj odwiedziłem TESCO w Bydgoszczy i ku memu zdziwieniu na półce z produktami Okocima zobaczyłem Okocim Zagłobę. Niestety tylko wersja puszkowa, ale mam nadzieje że otrzymam i butelkową. Ktoś moze je pił, lub juz wcześniej zauważył??
no sorry,ale w zadnym sklepie osiedlowym nie widzialem go. trudno nawet zobaczyc Okocim jasne Pełne. Ostatnio bylem w tesco i bylem nieco zaskoczomy. W ogole nie jest reklamowane, nawet etykiet nie widzialem ani na allegro ani nigdzie indziej
hmmmz. skoro masz Tesco w mieście, masz i billboardy. A z nich uśmiechał się raz na jakiś czas wąsaty jegomość, promujący to właśnie piwo. W Kraku gdzieniegdzie dalej wiszą takie plakaty, więc miałeś niezłego pecha, że ich akurat nie widziałeś
no najwyraźniej, zadnego biboardu nie zauważylem. Mozliwe że na północy kraju piwo jest słabiej promowane niz na Południu, chociaż pewien nie jestem.
Pozdro
Różnie to z tym bywa. Piotrkowskiego Kipera w butelce (a beczkowe też już powoli wychodzi z "mody" ) w Opocznie nie znajdziesz (odległość 46 km), nie mówiąc o czymś z browaru łódzkiego (77 km) a znajdują się piwa z tych browarów w miejscowościach znacznie dalej leżących od od mojej.
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4
Mozliwe że na północy kraju piwo jest słabiej promowane niz na Południu, chociaż pewien nie jestem.
Od powrotu Zagłoby na rynek z założenia nie jest to marka o zasiegu ogólnopolskim, promowana i sprzedawana na południu Polski. W Warszawie również dostępne od niedawna wyłącznie w TESCO
Od powrotu Zagłoby na rynek z założenia nie jest to marka o zasiegu ogólnopolskim, promowana i sprzedawana na południu Polski. W Warszawie również dostępne od niedawna wyłącznie w TESCO
Z tego co się orientuję to nie mieszkam na południu a jak już wcześniej pisałem Zagłoba jest u mnie dostępny na każdym kroku
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment