Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Okocim Zagłoba
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZa to ja mieszkam na południu Polski, a Zagłoba nie jest u mnie dostępny (nawet w Tesco)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja też mieszkam na południu , a właściwie na południowym zachodzie ( dolnośląskie ) a Zagłoba pojawił sie Tesco dosłownie kilka tygodni temu . I jak narazie dostępne jest tylko w tej jednej sieci , ale w ilosciach raczej symbolicznych ( nie jest stale dostępne , jak to bywa z innymi piwami koncernowymi) . Nie ma więc w tym nic dziwnego że ktoś jest zaskoczony pojawieniem się tego piwa w markecie.
Potwierdza to jedynie fakt, że zasady dystrybucji przez koncerny są oczywiście nieodgadnione...Last edited by remfire; 2006-05-21, 21:10.
Comment
-
-
aaa własnie! i to by tlumaczylo moje zdziwienie. Żeby jeszcze w tym Tesco był Zagloba w butelce to bylbym w siodnym niebie. W ogole Okocim promuje Harnasia( ktory jest moim zdaniem co najmniej niesmaczny) a takie marki jak Zagloba czy nawet Okocim Jasne Pełne sa trudno dostepne. Z Okocimem Jasnym jest troche łatwiej ale tez raczej u mnie tylko w marketach i wiekszych sklepach
Comment
-
-
Widocznie jest to marka lokalna, sprzedawana w zasięgu browaru w Brzesku. A jak on sobie ten zasięg wyznacza to jego słodka tajemnica - jak widać Opoczno też się w tym mieści. Natomiast na południowym zachodzie zapewne marką lokalną jest Piast.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNie "chyba", a raczej na 100% został wycofany.
Comment
-
Comment