Czyli co, mam moje dwa Królewskie trzymać jeszcze 5 lat?
Rzecz o PORTERACH
Collapse
X
-
-
Marusia napisał(a)
A zwróciłeś uwagę na datę posta?
ale widzę światełko w tunelu:
ART napisał(a)
liczę na to że mój Piaścik jeden się jeszcze ostał w pewnym bardzo bezpiecznym miejscu??
nnnnnooooooo........Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Related Topics
Collapse
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Otwarty niedawno sklep, można by rzecz patronacki Browaru Staropolskiego, bo 99% asortymentu to ichniejsze piwka, zestawy, szkło firmowe. Jest Koźlak Staropolski, wszystkie Portery i np puszkowe Dworskie, co nigdzie na oczy nie widziałem. Jak ktoś lubi Staropolskie "sztosy" to wpadajcie,...
-
Channel: Dolnośląskie
2022-07-18, 15:00 -
-
Piwo pod tą nazwą zadebiutowało gdzieś chyba coś koło 2019 roku, ale nie miałem możliwości spróbowania przez ostatnie lata. Z tego co pamiętam zawsze był to porter bałtycki dużego kalibru i leżakowany z drewnem/w beczkach. Wczoraj miałem możliwość spróbowania z kranu w warszawskiej...1 Photo
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-19, 15:40 -
-
Jak w temacie chętnie wymienię Racibórz 2017 i Opat 2018 na inne portery, będę na giełdzie w Tychach.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-11-15, 19:00 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment