Mam bardzo dobre wieści od ludzi z Browaru Ciechanów dla smakoszy pszeniczniaków.W maju mają wypuścić na rynek po kilku podejściach pszeniczniaka z Ciechanowa w cenie miodowego.Nie daję 100% pewności ale może ktoś wie więcej o tym nowym piwku
Czy będzie pszeniczniak z Ciechanowa?
Collapse
X
-
Moją radość studzi cena. W Białymstoku "Miodowe" jest po 3,50 za o,5 l, a 6-ciopak 0,33 "Frankfurter Hefeweizen" po 10 zyli w "Leader Price". Zgadnijcie, co - na dłuższą metę - wybiorę? Faktem jest, że gdyby nie "Leader..." byłaby rewelacja. I znów te cholerne markety niszczą polski kapitał.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepMam bardzo dobre wieści od ludzi z Browaru Ciechanów dla smakoszy pszeniczniaków.W maju mają wypuścić na rynek po kilku podejściach pszeniczniaka z Ciechanowa w cenie miodowego.Nie daję 100% pewności ale może ktoś wie więcej o tym nowym piwku
Według moich informacji nie pochodzących z samego browaru jest to prawda - będzie weizenJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Ja też się cieszę z tych planów i trzymam kciuki za powodzenie. Może w końcu po wielu latach przerwy doczekamy się oryginalnego polskiego piwa pszenicznego spoza browarów restauracyjnych. Jednak czy okaże się ono od razu hitem - śmiem wątpić - powównajcie tę dyskusję z przed prawie roku. Droga do sukcesu może być ciernista...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepMam bardzo dobre wieści od ludzi z Browaru Ciechanów dla smakoszy pszeniczniaków.W maju mają wypuścić na rynek po kilku podejściach pszeniczniaka z Ciechanowa w cenie miodowego.Nie daję 100% pewności ale może ktoś wie więcej o tym nowym piwku
Niestety pszeniczniak to nie jasne pełne, a smak i wygląd ma na tyle specyficzny, że mogą być problemy z przekonaniem do siebie klienteli. Dlatego na nowych "smakoszy" bym nie liczył.
Miejmy nadzieję, że chociaż Ci co do tej pory wykupują asortyment Ciechanowa to i na pszeniczniaka się skuszą i w nim zasmakują.
Ja czekam na niego z niecierpliwościąLast edited by kalifat; 2005-04-26, 08:13.bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatMam nadzieję, że nie skończy się na kilku startowych warkach.
Niestety pszeniczniak to nie jasne pełne, a smak i wygląd ma na tyle specyficzny, że mogą być problemy z przekonaniem do siebie klienteli. Dlatego na nowych "smakoszy" bym nie liczył.
Miejmy nadzieję, że chociaż Ci co do tej pory wykupują asortyment Ciechanowa to i na pszeniczniaka się skuszą i w nim zasmakują.
Ja czekam na niego z niecierpliwością"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment