Trochę za wcześnie jak na warzenie takiego piwa z przeznaczeniem na wrzesień.
Czy będzie pszeniczniak z Ciechanowa?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaremaliW swoich obliczeniach wprowadź korektę na spożycie giełdowo -zlotoweTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika OskarxSłyszałem, że na jesień Ciechanów planuje wypuścić próbną partię w butelkach.
Comment
-
-
są informacje że się raczej nie pojawi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTsą informacje że się raczej nie pojawi.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikWięc co z nim będzie? Tylko w grę wchodzi dystrybucja typu giełdy czy zlot?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A piwo sobie czeka co najmniej od maja (wtedy piłem je po raz pierwszy - vide: wcześniejsze posty w tej dyskusji) i wciąż nie wiadomo co z nim będzie
Nie uczestniczyłem w tegorocznym spotkaniu forumowiczów, ale byłem przekonany, że ci, którzy byli przywiozą wiadomość o tym, że piwo już dawno jest na rynku (przynajmniej w Ciechanowie)
A może taki pszeniczniak im starszy tym lepszy?
Comment
-
-
Wprowadzanie nowego piwa na rynek jest to dość poważne zadanie i przeprowadzone zbyt szybko może być powodem porażki. Browar podchodzi do tego bardzo ostrożnie i nowe piwo na rynek wprowadza po długim okresie przygotowawczym. I taki proces właśnie przechodzi piwo pszeniczne.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Powyższa wypowiedź powinna być zakończona taką mordką:
Na okres przygotowaczy jest jakby "poniewczasie" a porażką jest to, że to piwo jeszcze jest w browarze zamiast na rynku.
Comment
-
-
Nie wiem czy właściciele chcą aby na forum publicznym rozstrząsać tą sprawę. Nie wiem tez czy informacje podane na Zlocie są do ujawniania więc może bezpośrednio ktoś z browaru albo Małażonka się wypowiedzieli. Ja tylko w skrócie powiem - na razie sprzedawanie pszenicznego nie mieści się w strategii browaru a warka została przygotowana dla sprawdzenia czy potrafią uwarzyć takie piwo. I tak pewnie zdradziłem zbyt wiele bo w zasadzie wszystko.Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2005-09-12, 17:55.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJa tylko w skrócie powiem - na razie sprzedawanie pszenicznego nie mieści się w strategii browaru a warka została przygotowana dla sprawdzenia czy potrafią uwarzyć takie piwo. I tak pewnie zdradziłem zbyt wiele bo w zasadzie wszystko.
Comment
-
Comment