Piwo w życiu studenta!!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kamyczek77
    Porucznik Browarny Tester
    • 2001.09
    • 458

Ja też zaczynałam od Reddsa,mówcie co chcecie,ale na łagodne sprowadzanie na złą drogę nadaje sie wyśmienicie.Ani się obejżałam jak wylądowałam w ***** i pociągałam Szwejka z kufelka.
    Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!

Comment

• zythum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.08
      • 8305

Originally posted by kamyczek77
      Ja też zaczynałam od Reddsa,mówcie co chcecie,ale na łagodne sprowadzanie na złą drogę nadaje sie wyśmienicie.Ani się obejżałam jak wylądowałam w ***** i pociągałam Szwejka z kufelka.
      obejRZałam hihihihi
      To inaczej miało być, przyjaciele,
      To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
      Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
      Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
      Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
      Królowie banków, fabryk, hut
      Tym mocni są, że każdy kradnie
      Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
        dadek
        Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
        Start
        2024-10-15
        Koniec
        2024-10-15
        2024-10-16, 03:03
      • pebejot
        Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
        pebejot
        Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
        Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
        2024-08-20, 23:27
      • AaLeX
        Jędrzejów, Argus Mocne
        AaLeX
        Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
        2023-12-30, 14:51
      • Grbuy
        Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
        Grbuy
        Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
        2023-11-30, 21:57
      • dadek
        Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
        dadek
        Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
        Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
        2023-11-01, 20:58
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...