Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich
Collapse
X
-
Inna sprawa, że próbowałem wygooglać jaki jest adres tej strony SRBP. Pomimo, że wpisywałem SRBP, Stowarzyszenie Regionalnych Browarów Polskich, to ta strona mi się nie pokazała w wynikach. Czy to nie oznacza kompletnej, totalnej porażki???Comment
-
Comment
-
To wyobraź sobie, że mojej strony nie znajdował, chociaż wpisywałem frazę (mój neologizm). Jasne, od tego czasu algorytmy się poprawiły, ale i ilość sponsorowanych (i premiowanych) linków się powiększyła.
Możesz zrobić test. Stwórz stronę na dopiero co uzyskanej domenie. Wpisz mało spotykaną frazę i czekaj, aż ... pojawi się w googlach.Last edited by e-prezes; 2010-10-29, 10:49.Comment
-
indeksowanie stron to bardzo złożona sprawa i wymaga co najmniej kilku zabiegów.
Z tego co zauważyłem to podstawą jest brak opisu strony i tagów w metadanych strony.
Kolejna sprawa to linki do strony w powszechnie znanych katalogach i na forach - tym powinien się zająć ktoś na poważnie aby strona mogła uzyskać ranking 3-4 w Google dzięki czemu będzie mogła być łatwo wyszukana.
pozdrawiam
piotryComment
-
To wyobraź sobie, że mojej strony nie znajdował, chociaż wpisywałem frazę (mój neologizm). Jasne, od tego czasu algorytmy się poprawiły, ale i ilość sponsorowanych (i premiowanych) linków się powiększyła.
Możesz zrobić test. Stwórz stronę na dopiero co uzyskanej domenie. Wpisz mało spotykaną frazę i czekaj, aż ... pojawi się w googlach.Comment
-
Możesz zrobić test. Stwórz stronę na dopiero co uzyskanej domenie. Wpisz mało spotykaną frazę i czekaj, aż ... pojawi się w googlach.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
Comment