Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Piwo w lokalu: z butelki czy z beczki ?
Collapse
X
-
-
Nie bardzo rozumiem jaki jest sens picia piwa z butelki w lokalu.Jak ide do knajpy to po to żeby się napić piwa z beczki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59To nie te czasy!!! Ci którzy żłopali piwo na budowie są już dawno pozwalniani.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59To nie te czasy!!! Ci którzy żłopali piwo na budowie są już dawno pozwalniani.
Czyżbyś nie spotkał się i w dzisiejszych czasach z "fachowcami"?
Tak samo nie ma takich budowlańców, jak i kierowcy nie piją, lekarze, wojskowi, policjanci, księża i kogo chcesz to jeszcze wstaw sobie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DJ_MefffJa preferuje piwo z puszki. Najlepiej schłodzone! Najbardziej mi smakuje. Jakoś piwo butelkowe nie przypadło mi do gustu. Raczej okazyjnie wypijam butelkowe piwo.
Zdarza mi sie też kupić coś za granicą w konserwie, jeżeli jest to piwo, którego jeszcze nie piłem a wersji butelkowej nie ma.Last edited by sibarh; 2005-12-01, 15:53.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DJ_MefffJa preferuje piwo z puszki. Najlepiej schłodzone! Najbardziej mi smakuje. Jakoś piwo butelkowe nie przypadło mi do gustu. Raczej okazyjnie wypijam butelkowe piwo.
Comment
-
-
Comment
-
Comment