Witam. Interesuje mnie gdzie mozna napic sie tanio piwa z beczki? Chodzi mi glównie o Warszawe ale inne miejsca równiez bede mile widziane. Pozwolilem sobie zalozyc ten temat gdyz nie znalazlem podobnego na forum. Ja osobiscie najtansze piwo jakie pilem z kija to Warka za 4,50zl w Wola Parku. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziekuje
Najtańsze piwo beczkowe w Warszawie i nie tylko?
Collapse
X
-
Podziemia Dworca Zachodniego: łódzkie 3 zeta za o,5l.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
WWA Lazurowa Bar Mik Mak II: Król i Belfast po 4 zeta z nalewaka, miła obsługa, możliwosc wychylenia na ławach na swieżym powietrzu. Znam, bo blisko mieszka rodzinka.
Dodatkową atrakcją są przejeżdżające za płotem pociągi towaroweComment
-
Zajka nie obraź się ale dla mnie jest to z gruntu głupi temat. Bo co z tego, że gdzieś jest bardzo tanie piwo skoro jest bez smaku (np.: Warka) lub miejsce jest kiepskie. Ja tam wolę zapłacić więcej za Lwówek czy Noteckie niz pić tanią Warkę. W Polsce jest jednak takie podejście, że ważne jest najtaniej a nie najlepiej. Rozumiałbym ten temat gdyby był sformułowany - gdzie najtaniej można się napić dobrego, prawdziwego piwa bo wtedy byłby on jakąś wskazówką ale w takim ujęciu jaki zastosowałeś, mnie osobiście wydaje on się zupełnie pusty.
Może napiszesz dlaczego i po ci interesuje Cię gdzie jest najtańsze (jakiekolwiek) piwo? Swoją drogą najtańsze są nalewki owocoweTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika earl_greyImo, temat dobry, ja groszem nie śmierdze za bardzo, a może zdarzy się, że ktoś podpowie, gdzie tanio wypić coś dobrego, zważywszy,że Wawa to dość obce mi miasto.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
W temacie nie tylko: Kraków, ul. Miechowska, Relakspol (niektórzy cenią to piwko, złe do wypicia nie jest) 2 zł , ale trzeba być studentem (albo na takiego wyglądać). Póki co, jest to oferta promocyjna (zdaje się ważna przez cały rok akademicki, bo pojawiła się w ... październiku).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumZajka nie obraź się ale dla mnie jest to z gruntu głupi temat. Bo co z tego, że gdzieś jest bardzo tanie piwo skoro jest bez smaku (np.: Warka) lub miejsce jest kiepskie. Ja tam wolę zapłacić więcej za Lwówek czy Noteckie niz pić tanią Warkę. W Polsce jest jednak takie podejście, że ważne jest najtaniej a nie najlepiej. Rozumiałbym ten temat gdyby był sformułowany - gdzie najtaniej można się napić dobrego, prawdziwego piwa bo wtedy byłby on jakąś wskazówką ale w takim ujęciu jaki zastosowałeś, mnie osobiście wydaje on się zupełnie pusty.
Może napiszesz dlaczego i po ci interesuje Cię gdzie jest najtańsze (jakiekolwiek) piwo? Swoją drogą najtańsze są nalewki owocoweBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Łomżę za 5,00 zł. możesz wypić w "Manekinie" przy rondzie ONZ
(ale uwaga: krótko czynny jest ten przybytek )
Po 4,00-4,50 zł - Brok u "Ani" w pobliżu zejścia do Dworca WKD
No, i póki co Beczkowe z Ciechanowskiego Browaru za 4,00 złocisze przy stacji Warszawa-PowiśleLast edited by Małażonka; 2005-05-17, 14:37.
Comment
-
Jeśli można to ja także dołożę swoje 'dwa grosze' do tematu dot. "przeglądu cen”, ale tym razem ceny dotyczą Trójmiasta.
-Amber (red niefiltrowany, koźlak, full) od 2,5zł do 6zł.
-Gościszewo (Pils) -od 2zł do 2,5zł
-Jurand (Dublin, Premium)- od 4zł do 5zł
-Brok (Hermann Muller, Sambor) od 3zł do 5zł
-Goch-3zł
-Sierpc(Kasztelan) -3złComment
-
drogo coś macie te piwka w W-wie? u nas regionalny Strzelec jest po 3-4 zł, o Relakspolu nie wspomnę (bo tu ktoś pisał), ale Broka jeszcze uświadczysz za 3.5 zł, czy Namysłów w podobnej cenie. koncernówka też w lokalach niższej kategorii i poza ścisłym centrum dostaniesz do 4 zł.Comment
Comment