rozpoznać "żur od rosołu" a potem o piwie mówić

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbysia
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.09
    • 907

Uwielbiam spór, erystykę lub rozmowę o życiu, dyskusję o wyższości..., chcesz to zawiś wzrokiem na mych ustach, lub jeśli chcesz powiedz mi o swoim życiu kobietach lub facetach, będę słuchał choćby rok.
    Ale to będzie konkret, rozmowa lub opowieść, może będzie miała nawet motto...
    Lub po prostu powiedz co wiesz, ale powiedz... proszę to co wiesz... i tylko to co wiesz, resztę wstaw w cudzysłów.
    K..wa, "obywatelu pisać to ja nie bardzo, ale w morde dać...", więc fakty, daty, nazwiska, konkrety i to szybko bo MY wam na rękę idziemy, a Wy co stajecie okoniem; to jak jest z tym piwem, hm...??????
    fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

Aż rano spojrzałem co napisałem w nocy po konkretnej degustacji swoich wyrobów. Może trochę za ostro napisałem, ale życzę koledze takiej polszczyzny w każdych warunkach jak ja w stanie "pomroczności jasnej" po spożyciu zdrowych, niefiltrowanych i niepasteryzowanych piw własnej produkcji

Comment

• Audi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
        .. ale życzę koledze takiej polszczyzny w każdych warunkach jak ja w stanie "pomroczności jasnej" po spożyciu zdrowych, niefiltrowanych i niepasteryzowanych piw własnej produkcji
        No uważaj tylko żeby Cię od alkoholika nie wyzwał

Comment

• jasiu_piwosz
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.12
          • 620

AA

Już i tak jesteśmy na czarnej liście u anonimowego lektora.

Comment

• zythum
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.08
            • 8305

W sumie Krzysiu ma racje ale aby sobie nabić posta i po długiej nieobecności aż mnie świeżbią palce do pisania na forum napiszę kilka słów a raczej dwa zdania:
            Jak się kogoś o coś oskarża bądź porusza jakąś kwestię wypadałoby przytoczyć jakieś przykłady, argumenty, konkretne dane itp. Ale jak się jest typem woznix/browarek38 to się tylko wypisuje bzdety bez pokrycia, własne Ego rośnie i tyle z tego jest pożytku
            To inaczej miało być, przyjaciele,
            To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
            Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
            Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
            Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
            Królowie banków, fabryk, hut
            Tym mocni są, że każdy kradnie
            Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

Przetwarzanie...