Proponuję najpierw przejrzeć forum a dopiero potem zamieszczać nowe tematy. Uniknie się wtedy zamieszczania tematów w przypadkowych i nieadekwatnych miejscach.
Ostatnia zmiana dokonana przez Aldach; 2005-05-31, 10:15.
Nowe strony browaru ciągle w budowie ale zaczęło działać forum na którym można pogadać o Czarnkowie. Podoba mi się idea takich for przy stronach browarów gdzie można się skupić tylko na jednym browarzei o nim rozmawiać.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Nowe strony browaru ciągle w budowie ale zaczęło działać forum na którym można pogadać o Czarnkowie. Podoba mi się idea takich for przy stronach browarów gdzie można się skupić tylko na jednym browarzei o nim rozmawiać.
Mam nadzieję, że to forum to nie tylko taki bajer za którym nic więcej się nie kryje i Czarnków rzeczywiście chce się rozwijać. Ale do tego trzeba poważnie potraktować głosy konsumentów. Zythum zabrał się za sprawę poważnie, ale jak widzę narazie zostal olany i mam wrażenie że powypłaszał reszte forumowiczów
Hihihi nie dość, że czerwono-czarny to jeszcze spamer Jak się za mnie wezmą administratorzy for to zgniję w twierdzy. Niech żyje matka porządku (kto nie wie niech się dowie)
A poważnie to przecież moderatorzy mogą nie znać odpowiedzi i ich zdobycie może potrwać.
o rany zythum mieć władzę wpływania na tworzenie (przynajmniej nowych działów) Jak nie będziecie tam mnie prowokować to i spamu nie będzie - Wujciu
Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
ale ten browar z Ratyzbony (Regensburg) już długo nie działa, choć na kontrze jest podany adres (rzeczywiście są budynki magazynowe Thurn und Taxisa),...
Comment