Proponuję najpierw przejrzeć forum a dopiero potem zamieszczać nowe tematy. Uniknie się wtedy zamieszczania tematów w przypadkowych i nieadekwatnych miejscach.
Nowe strony browaru ciągle w budowie ale zaczęło działać forum na którym można pogadać o Czarnkowie. Podoba mi się idea takich for przy stronach browarów gdzie można się skupić tylko na jednym browarzei o nim rozmawiać.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Nowe strony browaru ciągle w budowie ale zaczęło działać forum na którym można pogadać o Czarnkowie. Podoba mi się idea takich for przy stronach browarów gdzie można się skupić tylko na jednym browarzei o nim rozmawiać.
Mam nadzieję, że to forum to nie tylko taki bajer za którym nic więcej się nie kryje i Czarnków rzeczywiście chce się rozwijać. Ale do tego trzeba poważnie potraktować głosy konsumentów. Zythum zabrał się za sprawę poważnie, ale jak widzę narazie zostal olany i mam wrażenie że powypłaszał reszte forumowiczów
Hihihi nie dość, że czerwono-czarny to jeszcze spamer Jak się za mnie wezmą administratorzy for to zgniję w twierdzy. Niech żyje matka porządku (kto nie wie niech się dowie)
A poważnie to przecież moderatorzy mogą nie znać odpowiedzi i ich zdobycie może potrwać.
o rany zythum mieć władzę wpływania na tworzenie (przynajmniej nowych działów) Jak nie będziecie tam mnie prowokować to i spamu nie będzie - Wujciu
Comment