Proszę się pozgłaszać, nikt nie zaginął w czasie dni wolnych?
Pobudka po baaardzo długim weekendzie
Collapse
X
-
Pobudka po baaardzo długim weekendzie
Tagi: brak
-
-
ja żyję
byłem w czechach gdzie było dużo piwa, lecz myślę iż zbyt słabychWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
ufff, ja nie wiem jak to przeżyłem ale jestem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja też jestem spalona słońcem i z wiatrem we włosach. Dużo roweru, dużo świeżego powietrza... eh, szkoda, że się skończyło.... (pogoda też )
Comment
-
-
Ja jestem spalony jak piwo z palonym słodem, jak czerwone pszeniczne, jak guinness.
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
czyli jak czarny prosiaczek? czy to chcesz nam powiedzieć?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
-
Grzech: a gdzie ukryłeś tego importera?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nowe nabytki są jak najbardziej mile czytane
Tym niemniej jeszcze nie wszyscy "podpisali listę"
Comment
-
-
może co niektórzy stracili ręce?
albo co gorsza zmysły?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja z całego urlopu pamiętam wszystko oprócz około godziny czasu z pewnej imprezy
Comment
-
-
Czyżbym meldował się ostatni? Ale jestem, a efektem długiego łikendowania będzie kilka nowych tematów z cyklu "Na stole..." Popróbowałem wielu nowych, lepszych i gorszych piw. Teraz tylko trzeba trochę czasu, by te wszystkie wspomnienia piwne pozbierać do kupy i ... podzielić się nimi z Wami, Drodzy Forumowicze.
------------------
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment